Eksikler Tamamlanacak!

0
121

körfez iskenderunspor44Körfez İskenderunspor’un Kızılcahamam Kamp Günlüğü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından temsilcimiz Körfez İskenderunspor, yeni sezon öncesi Kızılcahamam Patalya Oteli tesislerindeki kamp çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu nezaretinde, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Mavililer aynı zamanda eksik gördükleri mevkileri yeni transferlerle doldurmaya çalışıyor.

Önceki gün Şekerspor’un genç yeteneği Ersoy Dinçer’i renklerine bağlayan güney temsilcisi Körfez İskenderunspor teknik heyeti, diğer bir taraftan da kampa çağırdığı futbolcuları da yapılan antrenmanlara dahil ederek takıma uyum sağlayıp sağlamadıklarını kontrol ediyor.

körfez iskenderunspor45

Kampa Dâhil Edilen Herkes Harıl-Harıl Çalışıyor

Yaklaşık 3 haftadan beri yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Körfez İskenderunspor’da kampa dahil edilenlerin tamamının büyük çaba sarf ederek çalışması teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürüyor.

Takımın emektarlarından masör Ramazan Gözüküçük ile malzemeci Erdal Akçam, futbolcuların yaptıkları idmanlarda görevlerini en iyi şekilde yerlerine getirirken, takımın ağabeyleri arasında bulunan futbolculardan Edim Demir de gerek genç futbolcuların, gerekse takıma yeni katılanların arasında köprü vazifesi yaparak takımın lige hazır hale gelmesine katkı sağlıyorlar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here