Kırıkhanspor’da Mehmet Ak Dönemi Başladı!

0
153

kırıkhanspor10İlimizin 3. Ligdeki temsilcisi Kırıkhanspor’da Ömer Zengin’den boşalan Teknik Direktörlük görevine, geçen yıl Payas Belediyespor’u da çalıştıran Mehmet Ak getirildi. Yeni sezon hazırlıklarını da sürdüren Kırıkhanspor, oynadığı ilk hazırlık maçında güçlü rakibi Tarsus İdman Yurduna 2-0 mağlup oldu.

Türkiye 3. Liginde mücadele eden Kırıkhanspor’da  yönetimin yaptığı  değişiklik operasyonu meyvesini vermeye başladı. Ömer Zengin ile yollarını ayıran yönetim, Teknik Direktörlük görevine geçen yıl Payas Belediyespor’u çalıştıran Mehmet Ak’ı getirdi. Tarsus İdman Yurdu ile oynanan maçta takımın başında çıkan Mehmet Ak maç içerisinde takımın eksikliklerini görmeye çalıştı. Kırıkhanspor yönetimi Teknik Direktör Mehmet Ak ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Ak’ın göreve getirilmesi ile ilgili konuşan Kırıkhanspor Başkanı Hacı Kocacık; “Başarılı olmak için Mehmet Ak ile sözleşme imzaladık. Kırıkhanspor’umuza hayırlı uğurlu olsun. Hocamızla isteklerimizi görüştük. Kendisinden ilkeli, dürüst, kazanmayı arzu eden ve çıktığımız deplasman maçlarında Kırıkhan’ımızı en iyi temsil edecek bir kadro ve başarı istiyoruz” dedi.

Kırıkhanspor’un Teknik Direktörlüğüne getirildiği için mutlu olduğunu dile getiren Mehmet Ak ise; “Kırıkhanspor’da çalışmak benim için büyük bir gurur. Güzel bir başlangıç olmasını istiyorum ve hedefleri biliyorum. Yöneticilerle yaptığım görüşmelerde el birliğiyle  eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Hep beraber elimizi taşın altına sokarak, burada mücadeleci, savaşan, cesur, örnek sporcularla seyircilere zevk veren bir futbol oynatmak istiyorum. Kırıkhanspor, Kırıkhan için çok önemli. Taraftarımızın ve halkımızın bize sahip çıkmasını istiyoruz. Biraz sabır sonunda zevkle izlenecek bir Kırıkhanspor sözü veriyorum. Kırıkhanspor’u  laik olduğu yere  getireceğiz” diye konuştu.

Kırıkhanspor İlk Hazırlık Maçında Mağlup Oldu

Kırıkhanspor sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçında ise Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi. Kırıkhan Şehir Stadyumunda oynanan maçta Kırıkhanspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Kırıkhanspor maçın 2. dakikasında 1-0 geriye düştü. Son dakikalarda etkili olsa da ilk yarıyı rakibi karşısında mağlup kapattı.

İkinci yarıya bir çok oyuncu değiştirerek başlayan Kırıkhanspor, yeni transfer Enes’in kalecinin müdahalesi sonunda yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Volkan Serim’in penaltı atışından yararlanamadı. Kalan dakikalarda da etkili olamayan Kırıkhan ekibi 78. dakikada Tarsus İdman Yurdu’nun ikinci golüne de engel olamadı. Maçta başka bir gol olmayınca Kırıkhanspor kendi sahasında oynadığı ilk hazırlık maçında sahadan mağlup ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here