Hatayspor Konya Selçuklu ile Berabere Kaldı

0
219

hatayspor52. lig temsilcilerimizden Hatayspor, sezon öncesi ilk hazırlık maçını Konya Selçukluspor ile yaptı. Maçın ilk yarısında 1-0 öne geçen Bordo-Beyazlılar, ikinci ayrıda gençlerden ve yedeklerle kurulu bir kadro ile sahaya çıkınca kalesinde bir gol gördü. Hatayspor’un golünü yeni transfer Ekrem Sarıçam attı.

Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, lig başlayana kadar bir kaç hazırlık maçı daha yapacaklarını belirterek sezon başlayınca hazır hale gelmek istediklerini belirtti. Taşyürek, Konya Selçuklu karşısında özellikle ilk yarıda oynanan oyundan memnun olduğunu belirterek; “Karşılaşmada futbolcularımızın eksiklerini görme fırsatımız oldu. Her gün üzerine biraz daha fazlasını koyarak daha iyi olmaya çalışacağız” dedi.

Gidenlerin Yerini Doldurduk!

Hazırlık kampı ile ilgili bilgiler de veren Teknik Direktör Taşyürek; “Alt yapıdan gelen Ömer ve Emin Altunay’ın kamp çalışmalarından oldukça memnunum. Biraz tecrübe eksiklikleri var ama kamp döneminde bu iki futbolcumuz üzerinde titizlikle duruyoruz. Kamp sürecinde ağabeylerinden gereken tecrübeleri alacaklarını ve bu sezon Hatay’ın öz evladı olan bu çocuklarımız mutlaka Bordo-Beyazlı formayı giyeceklerini ümit ediyorum.

Öte yandan giden futbolcu arkadaşlarımızın yerlerine kendilerini ispatlamış tecrübeli futbolcu kardeşlerimizi transfer ettik. Hiç kimse geçmişe takılı kalmasın, transfer edilen arkadaşlarımız en az giden arkadaşlarımız kadar kalitelidir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here