‘Kesintiler, Esnafın İşlerini Sekteye Uğrattı”

0
78

hızarcılar odası1İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu, Sanayi Esnafının Elektrik Kesintilerinden Dolayı Sıkıntı Yaşadıklarını Dile Getirdi…

İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu, son zamanlarda sanayi esnafını çileden çıkaran elektrik kesintilerini bir kez daha gündeme getirdi. Yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı esnafın uğradığı mağduriyeti dile getiren Başkan Yardımcıoğlu, bu kesintilerin devam etmesi halinde esnaf olarak Tedaş’a yürüyeceklerini belirtti.

Tedaş’ın özelleştirilmesi ile sanayi esnafı olarak kendileri açısından çok olumlu gelişmelerin olacağı yönünde beklenti içerisine girdiklerini anımsatan Oda Başkanı Yardımcıoğlu; “Ama maalesef daha öncelerde yaşandığı gibi bugünlerde de meydana gelen elektrik kesintileri gösterdi ki umduğumuz gibi olmadı.

Elektrik kesintisi nedeniyle esnafımız günde en az 10 kez aramaktalar beni ve odayı. Günde maalesef en az 3-4 kez esnafımız elektrik kesintisi ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu durum zaten az olan esnafımızın işlerinin sekteye uğramasına neden olmaktadır. Bu durumun böyle devam etmesi halinde üyelerimiz ile birlikte Tedaş’a yürüyeceğiz. Elektrik kesintileri esnafımızı canından bıktırdı.

Kesintiler ile ilgili Madeni İşler Başkanı sıkıntının bir an önce giderilmesi için Tedaş’ta görüşebileceği yetkili bulamamıştır. Ben de bu kesintilerin son bulması için Bimer internet sayfasından şikayetlerimizi dile getirdim. Bu konu ile ilgilenecekleri yönünde bir yanıt geldi” derken, bu nedenle şuanda biraz bekleyeceklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here