Çelik-İş Sendikası, Ekinciler Çalışanlarına İftar Yemeği Verdi

0
413

çelik-iş iftar3Çelik-İş Sendikası, üyeleri için  iftar yemeklerine devam ediyor. Belli bir program dâhilinde devam eden iftar yemekleri bu kez Çelik-İş Sendikası’nın Ekinciler Demir Çelik A.Ş. çalışanları için gerçekleştirildi.

çelik-iş iftar4

İskenderun Küçük Kervan  Kebap Salonu ile Tat-Bak Döner İşletmesi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Çelik-İş Sendikası Mali Sekreter Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ender Keser, Şube Sekreteri Mehmet Güngör, Şube Mali Sekteri Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Şube Eğitim Sekteri  Rifat Alpboğan ve Ekinciler Demir ve Çelik A.Ş.’de çalışan çelik işçileriyle, aileleri katıldılar.

çelik-iş iftar5

Sohbet ortamında geçen yemek sonrası, çelik işçisi, Genel Başkan Gül ile İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Coşkulu topluluk bir birine çok yakın olan her iki işletmede tam bir kaynaşma ve dayanışma örneği sergileyerek,’ işçi sendika el ele’ sloganının en güzel örneklerini verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here