Kent Gündeminden Kısa-Kısa Haberler

0
60

gündem kısa2Tosçelik Granül A.Ş.’de, Yetki Çelik-İş Sendikası’na Verildi

Hatay İş Mahkemesi’nin 4 Ekim 2013 tarihli kararı, Tosçelik Granül Sanayi A.Ş. işçilerini sevince boğdu. Tosçelik Granül sanayi A.Ş.’de uzun süren mücadelenin ardından yerel mahkeme tarafından Çelik-İş Sendikası’na Çalışma Bakanlığı tarafından verilen yetkinin doğruluğu ve hukuka uygunluğu tescillenmiş oldu. Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Çelik-İş Sendikası Avukatı Cihan Önal; “Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Cengiz Gül göreve geldiği tarihten itibaren Türkiye genelinde hızlı bir şekilde örgütlenmiş ve Çelik-İş Sendikasını büyüterek, sendikanın gücüne güç katmıştır. Halen ülke genelinde örgütlenme çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Genel Başkan Gül ve çalışma arkadaşları sektör emekçileri için yoğun bir gayret içindedirler. Tosçelik Granül Sanayi A.Ş.’de mahkeme tarafından onaylanan bu bakanlık yetkisinin başta Tosçelik Granül A.Ş. çalışanlarına, tüm Çelik-İş camiasına, yöreye ve ülkeye hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Palladium Antakya AVM Açılıyor

Antakya’nın tarihi ve kültürel dokusuna yakışır, yeni sosyal hayat ve alışverişi tek bir çatı altında bir araya getirecek Palladium Antakya AVM Antakyalılar ile buluşuyor. Ticari gayrimenkul alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul; Ota Antakya ve Gencoğlu ortaklığı olan Dost İnşaat ile birlikte İstanbul’un en gözde ve prestijli alışveriş merkezlerinden Palladium’un başarısını Antakya’ya da taşıyor. Palladium Antakya AVM, Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu’nun katılımı ile 9 Ekim Çarşamba günü saat 10.00 gerçekleştirilecek açılış töreniyle hizmete girecek.

Demir Çelik Anaokulu Çocuk Etkinliklerini Gerçekleştirdi

İskenderun Demir Çelik Anaokulu, 2013-2014 Eğitim öğretim yılı çocuk etkinliklerini ailelerin de katılımıyla gerçekleştirdi. Etkinlikler hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Ahmet Serhat Beydilli; “2013-2014 Eğitim öğretim yılı çocuk etkinlikleri 30 Eylül 2013 Pazartesi günü öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla coşkulu şekilde kutlandı. Etkinlikler de palyaçolar tarafından çocuklara yüz boyama, pamuk şeker ve balon dağıtımı yapıldı. Çocuklar deve cüce, sandalye kapmaca, halat çekme, yoğurt yeme oyunları oynadılar. Ayrıca tüm velilere ve çocuklara kek ve meyve suyu da dağıtılarak yeni eğitim öğretim yılında okula uyum çerçevesinde mutlu şekilde ayrıldılar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here