Resmen Küme Düştü!

0
215

iskenderunspor11İki Hafta Üst Üste Maça Çıkamayan İskenderunspor 1967 Resmen Küme Düştü!

Geçtiğimiz sezon, Spor Toto 3. Ligden Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’ne düşen İskenderunspor 1967 futbol takımı, BAL’da da iki hafta üst üste karşılaşmalara çıkmayınca Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) tarafından, bir alt lige düşürüldü. Bir sezonda iki lig birden düşen İskenderunspor 1967’nin, seneye Hatay Amatör Küme Süper Liginde yer alıp alamayacağı bile şimdiden tartışma konusu oldu.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun 03.10.2013 Tarih ve 15 sayılı toplantısında ele aldığı konular arasında, BAL liginde iki hafta üst üste sahaya çıkmayan İskenderunspor 1967 futbol takımımızın durumu da vardı.

Kurulun yapmış olduğu görüşmeler sonunda İskenderunspor 1967 hakkında son kararı resmen verdi. Kurul temsilcimiz hakkında; “22.09.2013 tarihinde oynanması gereken İskenderunspor 1967-Elazığ Yolspor BAL müsabakasında ikinci kez takımın müsabaka saatinde gelmemesi nedeniyle talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan (0-3) hükmen mağlup sayılmasına, bir alt lige düşürülmesine, karar tarihinden itibaren bu takımla müsabakası olan diğer takımların, müsabakaları oynamaksızın hükmen galip sayılmasına” şeklinde karar verdi.

Alınan bu karar sonucunda BAL liginde sahaya çıkamayan İskenderunspor 1967’nin bir alt lige düşmesi kararı kesinleşmiş oldu. Mavi-Turunculu ekip, talimatlar gereğince, gelecek sezon Hatay Amatör Küme Süper Liginde şampiyon olsa bile yine BAL liginde mücadele edemeyecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here