Karagümrük Maçı Hazırlıkları Sürüyor

0
76

körfez iskenderunspor53Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Körfez İskenderunspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını 5 Temmuz stadında sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Turuncu-Mavili ekibin genç futbolcularının çalışmalarda bir hayli hırslı görünmeleri dikkat çekerken, dün yapılan antrenmanları taraftarlar da izledi.

Sezon öncesi yapılan tüm antrenmanların neşeli geçtiğine işaret eden Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Mehmet Hünkaoğlu; “Futbolcularımızın çalışma ortamı bizleri sevindiriyor. Liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı. Rakiplerimizin gücünü de yakinen biliyoruz. Biz de geçmiş yıllara oranla genç ve çok koşan bir ekip oluşturduk. Tüm futbolcularımızın kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerlerine getireceklerine eminiz.  Ligin ilk haftasından itibaren tüm karşılaşmalarımız final havası içerisinde geçecektir. Kadromuzda bulunan  tüm futbolcularımız da bunun bilinci içerisindeler” dedi.

körfez iskenderunspor54

Serbay Yağız, Körfez İskenderunspor’da…

Öte yandan Körfez İskenderunspor, genç ve yetenekli futbolcuları renklerine bağlamaya devam ediyor. Daha önce 10 futbolcuyu renklerine bağlayan Turuncu-Mavililer, önceki gün de Hatayspor’un orta sahasında görev yapan yetenekli futbolcularından Serbay Yağız’ı transfer etti.

Kulüp Başkanı Kazım Aydın ile imzaladığı sözleşmenin ardından Turuncu-Mavili formayı giyip antrenmanlara başlayan Serbay Yağız; “Gelen teklifi hiç düşünmeden Körfez İskenderunspor’a evet dedim. İskenderunspor’un başarısı için  arkadaşlarımla beraber tüm gücümüzü ortaya koycağız. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın ise; “Hatayspor kulübüyle dostluğumuz, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da  devam edecektir Genç yetenek Serbay Yağız’ın transferinde desteklerinden dolayı Hatayspor kulüp Başkanı Jan Baram ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz” dedi.

Bu arada Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, yeni sezon öncesinde ilimizin diğer profesyonel lig takımları Hatayspor, Kırıkhanspor, Payas Belediyespor 1975 ile Erzin Belediyespor’a da başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here