Futbol Seçmelerine Yoğun İlgi

0
105

futbol seçmeleri1İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü seçmeleri yoğun ilgi gördü. Yan sahada yapılan seçmeler sonucunda teknik heyet tarafından değerlendirmeye alınan sporcular A takıma kazandırılacak. Geleceğin yetenekli futbolcuları yetiştirmek isteyen teknik heyet futbolcu seçme işlemlerini büyük bir titizlikle yaparken, sporcuların ise heyecanlı oldukları gözlendi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını belirterek; “En çok ilgi gören branş olan futbolda genç yeteneklere fırsat sağlamak için seçmeler düzenlendi. Seçmeleri kazananlarla uzun vadeli çalışmak istiyoruz. Böylelikle hem kendileri, hem de Türk futbolu kazanmış olacak. İskenderun Belediyespor yetenekliler için köprü vazifesi görecek” dedi.

futbol seçmeleri2

Teknik heyet de yaptığı değerlendirmede; “İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil, desteklerini bizlerden esirgemiyor. Genç futbolcuların en güzel şekilde yetiştirilmesi için gereken her şeyi yapmaya hazırız. Bu çocuklarımızın içlerinden güzel futbol oynayan kabiliyetli kişilerin çıkacağına inanıyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde görüş beyan ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here