Kaleci Ömer Kısa Kırıhanspor’da!

0
454

ömer kısa1Bir dönem Körfez İskenderunspor (İDÇspor) formasını giyen daha sonra Hatayspor’a transfer olan deneyimli kaleci Ömer Kısa, yeni sezon için Kırıkhanspor ile anlaştı.

Uzun zamandan bu yana kaleci transferi için çalışma yapan Kırıkhanspor, kaleci sorununu bu bölgenin çocuğu olan ve en son Hatayspor’da forma giyen Ömer Kısa ile çözdü. Sarı–Lacivertli ekip, başarılı kaleci ile 1 yıllığına sözleşme imzaladı. Gerçekleştirilen transferi kamuoyuna duyuran Kulüp Başkanı Hacı Kocacık; “Ömer Kısa ile 1 yıllığına anlaşarak kaleci sorunumuzu da çözmüş bulunuyoruz. Ömer, ilimizi iyi tanıyan deneyimli ve başarılı bir kaleci, tekımımzıda da başarılı işler çıkartacaktır. Şu anda görüştüğümüz birkaç futbolcu daha var. Anlaşma olursa onlara da imzaları attıracağız” dedi.

Yeni sezona kendi tesislerinde hazırlandıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kocacık; “İlk hazırlık maçımızı 5 Ağustos tarihinde kendi sahamızda Tarsus İdman Yurdu ile yapacağız. Sezon başlayana kadar sık-sık hazırlık karşılaşmaları oynayarak eksiklerimizi görüp, transferlerimizi de o yönde yapacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here