‘Var Gücümle Çalışacağım!’

0
99

kaleci transferKırıkhanlı Genç Kaleci Süper Lig Ekiplerinden Mersin İdman Yurdu’na Transfer Oldu

18 yaşındaki Kırıkhanlı genç Kaleci Muhammet Ali Selçuk, Süper Ligin yeni takımlarından olan Mersin İdman Yurdu’na transfer oldu. Süper Amatör Takımı olan Konyaaltı Belediyespor’da forma giyen genç ve yetenekli kaleci Muhammet Ali, Mersin İdman Yurdu formasını giyecek ve takımın başarısı için ter dökecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Henüz küçük yaşta iken Galatasaray’ın yakın takibine giren Kaleci Muhammet Ali Selçuk’un sarı-kırmızılı ekibe transferi, kulübü Antalyaspor’un yüksek bedel istemesi sonucu gerçekleşememişti. Antalyaspor’da 5 yıl forma giydikten sonra Süper Amatör Takımı olan Konyaaltı Belediyespor’a transfer olan Kaleci Muhammet Ali, yarım sezonu da burada geçirdi ve takımda şampiyonluk yaşadı. Karşılaşmalarda ortaya koyduğu performansı ile göz dolduran Muhammet Ali, bu sezon öncesinde hedeflerine ulaşacağına inandığı Süper Ligin yeni takımlarından Mersin İdman Yurdu’na transfer oldu.

Her futbolcu gibi kendisinin de hayallerini süsleyen milli takım formasını onur ve gururla taşımak istediğini de vurgulayan genç kaleci Muhammet Ali; “Mersin şehri çok güzel. Burada futbol oynamak için her şey uygun. Mersin İdman Yurdu formasını giyecek olmamdan, takımın başarısı için ter dökecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Hedeflerime Mersin İdman Yurdu ile adım-adım tırmanmak istiyorum. Burada yeni yuvamda başarı bir sezon geçirip, A takımdaki ağabeylerim ile de sırt sırta verip Mersin İdman Yurdu ve milli takım formasını giymek için var gücüm ile çalışacağım” dedi.

Muhammet Ali’nin abisi Mahmut Selçuk ise kardeşinin başarılı olacağına inandığını kaydederek; “Kardeşim, tatil demeden çalışmalarını sürdürdü. En büyük hayali ve hedefi milli takım formasını onurla ve gururla taşımak. Bunu da en kısa sürede, ortaya koyacağı azim, hırs ve inançla başaracağına inanıyorum” diye konuştu. Haber: Zeki Kutlu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here