Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi, Bahçeşehir Kolejinde Tanıtıldı

0
65

bahçeşehir koleji8Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi’nin ikinci ayağı olan Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Programı çerçevesinde ‘Kadınlar için Mesleki Eğitim Projesi Tanıtım Toplantısı’ İskenderun Bahçeşehir Koleji Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantı, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Belen İlçe Emniyet Müdürü Gürsel Tabur ve Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Koleji’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıda, öğrenim düzeyi ne olursa olsun bütün kadınlara mesleki eğitim ve yaygın eğitim imkânları sunulan proje hakkında verilen aydınlatıcı bilgilerin ardından, proje kapsamında eğitim gören 2 katılımcının paylaşımları, izleyicilere örnek olması açısından aktarıldı.

Kadın çalışanların iş disiplininin daha yüksek olduğunu belirten Belediye Başkanı Yılmazlar’ın ardından mikrofona gelen Kaymakam Abdulaziz Aydın, her yaştan genç kız ve kadının eğitime, işe ihtiyacı olduğunu belirtirken, Valilik kapsamında yürütülen bu çalışmaların, düzen ve süreklilik açısından çok faydalı olduğunu belirtti.

İskenderun Bahçeşehir Koleji’nde yapılan toplantı sonundaki soru-cevap bölümünde, izleyicilerin konuya heyecanla katıldığı dikkat çekti. Okul Müdürü Sefai Server Dik, eğitim söz konusu olduğunda, okulun tüm birimleriyle, Belen, İskenderun ve hatta tüm Hatay’ın hizmetine hazır olduğunu ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here