Bozdoğan: “Bu Kentin İnsanlarını Dinleyeceğiz”

0
264

bülent bozdoğan12İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan: “Bu Kentin İnsanlarını Dinleyeceğiz”

CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, İskenderun Muhasebeciler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Belediye Başkanı olması halinde kenti birlikte yönetmek adına ortak çalışmalara imza atacaklarını söyleyen CHP Belediye Başkan Aday Adayı Bozdoğan, bu kentin sokakta kâğıt toplayan insanının da kentin güzelleşmesi için hayalinde gerçekleştirmek isteği düşünceleri olduğunu belirterek; “Bu kentin insanlarını dinleyeceğiz” dedi.

İskenderun Muhasebeciler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül, Bozdoğan’ı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı döneminden tanıdıklarını ifade ederek; “O dönemde de bu kent ve bu kentte yaşayan insanların sorunlarında ortaklaşmış ortak çalışmalara imza atmıştık. Sayın Bozdoğan, tanıdığımız, sevdiğimiz, ortaklaşa hareket edebileceğimiz bir arkadaşımızdır. Bozdoğan’a çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kentin yönetimine gelmesi halinde de ortak çalışmaları rahatlıkla yürütebileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Bozdoğan, oda yönetimi ile sohbet ederken hayallerinde nasıl bir İskenderun istediklerini sordu. İskenderun’da geçmişte Büyük Çarşı İşhanı olarak inşa edilen merkezin bugün atıl durumda olduğunu belirten Muhasebeciler, Bozdoğan’dan burası ile ilgili de verimli bir projeyi yaşama geçirmesini istediler. Muhasebeciler Odası İskenderun Yönetim Kurulu ve üyeleri, İskenderun’un en büyük sorununun trafik ve park sorunu olduğunu, bu sorunların çözülmesini isteyerek sosyal ve kültürel çalışmaların toplumun her kesimini kucakladığı, çağdaş, modern bir İskenderun’da yaşamak istediklerini ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here