Jan Baram’dan Teşekkür!

0
52

hatayspor26Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, Hatayspor’un lider Bandırmaspor’u Antakya’da konuk ettiği, grubun en önemli maçında her türlü desteği verenlere teşekkür etti.

Başta üst düzey protokol olmak üzere maça gelen milletvekilleri Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Hatay Emniyet İl eski Müdürü aynı zamanda Merkez Valisi Osman Çapalı olmak üzere tüm taraftarlara teşekkür eden Baram, açıklamasında şunları ifade etti;

“Gönül isterdi ki bu ortamda geçen maç sonunda galibiyet sevincini birlikte yaşamak! 3-1 yenilgiye düşmemize rağmen 3-3’lük beraberliği sağlamamamızın ardından galibiyeti getirecek iki pozisyonu yakalamamız inancımızın bir göstergesiydi. Bu takımın sonuna kadar şampiyonluk mücadelesini sürdüreceğini maçı izleyen tüm sporseverler bir kez daha gördü. Hatayspor her şeye rağmen bu grubun en büyük şampiyon adayıdır. Bize güvenen insanları da mahcup etmeyeceğiz.”

Taraftar Başkente Çıkartma Yapacak

Son maçta lider Bandırmaspor karşısında 3-3 berabere kalsa da Hataysporlu futbolcuların mücadelesini takdir eden Hatayspor Taraftarlar Derneği yöneticileri, bu hafta sonu Ankara’da oynanacak Bugsaşspor maçında takımı yalnız bırakmayacaklarını açıkladılar.

Hatayspor için gecesini gündüzüne katan başta Hatayspor Başkanı Jan Baram’a, yönetim kuruluna, teknik heyete ve tüm futbolculara teşekkür eden Dernek Yönetimi ayrıca şu açıklamalarda bulundu;

“Bu hafta sonu Ankara Ostim Stadyumunda oynanacak Bugsaşspor maçında Hatayspor’u desteklemek için Başkente çıkartma yapıyoruz. Başkanımız Jan Baram’ın da katkılarıyla Ankara’ya 4 otobüs kaldıracağız. Bu önemli maça gitmek isteyen taraftarlarca, 13 Aralık Cumartesi günü gece saat 22.00’de Taraftarlar Derneği binasından Ankara’ya hareket edilecektir. Gidiş-Dönüş ücretsizdir”

Taraftarlar Derneği yöneticileri açıklamada ayrıca Başkanı Jan Baram’a inanç ve güvenlerini dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here