Teknik Direktör Ramazan Silin’den ‘Başarı İçin Birlik’ Çağrısı!

0
114

körfez iskenderunspor31Körfez İskenderunspor’un yeni Teknik Direktörü Ramazan Silin, medya mensuplarıyla buluştu. İskenderunspor Tesisleri’nde düzenlenen basınla tanışma toplantısına Kulüp Başkanı Kazım Aydın, As Başkanlar Av. Cihan Önal, Ersin Coşan ve Mali Sekreter Ayhan Karaömer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Kazım Aydın; “Sezona Mehmet Hünkaroğlu hocamızla başlamamıza rağmen maalesef bir türlü istikrarı yakalayamadık. Genç ve dinamik bir futbolcu kadromuza rağmen istenen başarı bir türlü gelmedi. Biz kulüp olarak, sık-sık teknik direktör değiştirmekten yana değiliz. 16 hafta sabrettik. Sonunda Mehmet Hünkaroğlu hocamız da ayrılmayı düşündü. Mehmet hocamızın hizmetlerine teşekkür ediyor ve elinden geleni yaptığına inanıyoruz.

Kesinlikle Küme Düşmeyeceğiz!

Sezon başında Ramazan Silin hocamız da aklımızda vardı. Ancak o zaman birlikte çalışmak kısmet olmamıştı. Son günlerde hocamızla tekrar temasa geçtik Ramazan hocanın da çalıştırdığı takımdan ayrıldığını öğrenince el sıkıştık ve hocamız göreve başladı. Ramazan hocanın başarılı alacağına inanıyorum. Kesinlikle küme düşmeyi düşünmüyoruz. Hocamızın devre arasını takımla geçirmesi iyi olacak. İkinci yarıyı daha başarılı geçireceğimize inanıyorum. Hem kulüp, hem de şehir adına hocamıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan As Başkan Av. Cihan Önal ise; “Yeni hocamızla iyi bir çıkış yakalayıp, üst sıralara tırmanacağız. Ligden düşme tehlikesi yaşamayacağımıza inanıyorum. Yönetim olarak Ramazan Silin hocamıza güveniyor ve kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

İkinci Yarı Daha Başarılı Bir Takım Olacağız

Çiçeği burnunda Teknik Direktör Ramazan Silin ise konuşmasına yönetim kurulunun güvenine teşekkür ederek başladı. Yörenin çocuğu olduğunu, bölgeye ve futbolcu arkadaşlara yabancı olmadığını da kaydeden Silin; “Kümede kalmak ya da play-off’a dahil olmak sadece bize düşmüyor. Taraftarlara, basına, kentin ileri gelenlerine kısaca hepimize düşüyor. İnşallah el birliğiyle korkulu rüya görmeden kümede kalacağız. Belki de peş peşe galibiyet serisi yakalayıp, play-off’a dahil olabiliriz. İlk yarıda kalan iki maçımızda en iyi sonuçları almaya çalışacağız. İkinci yarıda ise çok daha farklı ve başarılı bir takım oluşturmanın gayretinde olacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here