İTSO’ya MKÜ Tarafından Eğitime Katkılarından Dolayı Plaket Verildi

0
67

MKÜ kampusunda düzenlenen “20. Yıl Konseri ve Hizmet Ödülleri” programında, üniversiteye katkılarından dolayı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına da  plaket takdim edildi.

Üniversiteye katkı sunan herkese teşekkür eden MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder; “Kurulduğu günden bu yana desteklerini esirgemeyen sanayicilerimiz, iş adamlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız sayesinde, üniversitemiz bugün Türkiye’nin en ciddi üniversitelerinden biri haline geldi. Üniversite sanayi iş birliği projelerinin geliştirilmesi ile ortak projeler üretildi ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odamız da çok ciddi desteklerde bulundu. Tüm oda yöneticilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Şehre üniversite kazandırılması noktasında önemli destekleri olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası adına da plaketi Başkan vekili Bülent Seküçoğlu MKÜ Rektörü Güder’in elinden aldı.

İskenderun’un bilim, üniversite şehri yapılması noktasında MKÜ Rektörü Güder’e teşekkür eden  İTSO Başkan vekili  Bülent Seküçoğlu; “İskenderun’a üniversite ve fakülte kurulması noktasında önemli hizmetlerde bulunan  MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’e katıklarından dolayı teşekkür ediyorum. MKÜ Rektörü Güder, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ile Hatay genelinde üniversitenin gelişmesindeki gayretlerini de takdirle izliyoruz. Bu bağlamda odamıza verilen bu plaket de bizim için ayrı bir önem taşıyor. İTSO  olarak İskenderun’a üniversitelerin gelmesi için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da  desteklerimiz devam edecektir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here