İskenderunlu Öğretmen Bodrum’da Öldürüldü

0
1265

cinayet haberi1İskenderunlu bir İngilizce öğretmeni, Bodrum’da silahlı saldırı sonunda hayatını kaybetti. Yıldırımtepe Mahallesinin eski muhtarlarından Yemliha Kabala’nın yeğeni olan İngilizce Öğretmeni İlhan Kabala, Bodrum’da silahlı bir saldırı sonucu 23 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Kabala’nın Ölümü, gazetelere ve haber sitelerine ‘Muhasebecilere Silahlı Saldırı’ şeklinde düştü. Bodrum’da bir barda muhasebecilik yapan İlhan Kabala, öceki gün saat 05.00 sularında yardımcısı Buğrahan Akyüz ile eve gitmek üzere otomobille yola çıktı. Evin önüne geldiklerinde, yanlarına yaklaşan bir kişi otomobilden inen Kabala’ya belinden çıkardığı tabancasıyla peş peşe ateş etti. Baş ve göğsüne 4 kurşun isabet eden Kabala, öldü. Saldırgan, otomobilden inip kaçmaya çalışan Akyüz’ü de 20 metre kadar ileride yakalayıp, baş ve sırtından vurup yaraladı ve kaçtı.

Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Akyüz’ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Muğla Adli Tıp Kurumu morgu’na kaldırılan Kabala’nın cesedi otopsinin ardından İskenderun’a gönderildi.

Genç öğretmen İlhan Kabala, dün İskenderun Cem Evinde yapılan cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

İskenderun Hassalılar Dernek Başkanı Çolak’ı Kaybettik!

İskenderun Hassalılar Dernek Başkanı Mehmet Çolak hayatını kaybetti. Çolak, bir dönem İskenderun Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Sabri İnce’nin makam şoförlüğünü de yapmıştı. 64 yaşında 3 çocuk babası olan Mehmet Çolak, Hassa’nın Ardıçlı Köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Mehmet Çolak’ın ani ölümü Hassa ve İskenderun’da çok üzüntü yarattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here