LYS Şampiyonuna Başkan Culha’dan Ziyaret

0
106

lys şampiyonu1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Lisans Yerleştirme Sınav (LYS) sonuçlarına göre Hatay birincisi ve Türkiye 42. si olan Mehmet Hüseyin Satar’ı evinde ziyaret ederek, tebrik etti. Arsuz’un Gözcüler Mahallesi’nde oturan ve Tosçelik Fen Lisesi’nden mezun olan Hüseyin Satar, ailesi ile birlikte konuk ettiği Başkan Nazım Culha ve ekibine ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, başarısının sırrının etkili çalışmak olduğunu dile getirdi.

Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği’ne yerleşen Mehmet Hüseyin Satar’ın Arsuz’un gururu olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha da; “LYS’de Hatay birincisinin ilçemizden çıkmasından çok büyük gurur duydum. Hüseyin, başarının mücadele etmenin ve çalışmanın sonunda geldiğini herkese ispatlarken, Arsuz’un da gururu oldu. Elektrik Elektronik Bölümü’nü okuyacak olması da benim için çok önemli. Kendisini meslektaşım olarak görmek beni mutlu edecektir. Özellikle ailesini, öğretmenlerini ve kendisini kutluyor, başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kendi okul yaşamından örnekler veren ve tecrübelerini de paylaşan Başkan Nazım Culha, Mehmet Hüseyin Satar’a okul yaşamında destek olacağını da dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here