İskenderun’da ‘Plaj Futbolu’ Mesaisi!

0
67

plaj futbolu1Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  (TÜFAD) Hatay Şubesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) işbirliği ile yapılacak olan 2014 Plaj Futbolu Liginin bir etabı da 5-7 Eylül tarihleri arasında İskenderun’da yapılacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik; “2014 Plaj Futbolu Liginin İskenderun etabı, 5-7 Eylül tarihleri arasında sahil şeridinde bulunan plaj futbolu sahasında yapılacak. Plaj Futbolu Liginin İskenderun etabına toplam 8 takım katılıyor. 12 dakikalık ve 3 devreden oluşacak olan karşılaşma sonunda birinci olan takımımız Antalya’da yapılacak olan finallere gidecek.

Plaj futbolunda 2 yıl önce burada birinci olan takımımız Türkiye Finallerinde en şekilde bizleri temsil ederek, Türkiye 3. olmuşlardır. Geçen yıllarda şampiyonadan iyi bir derece ile dönüşlerdi. Bu yılki hedefimiz çok daha iyi bir derece ile ketimizin adını en iyi şekilde duyurmaktır. Plaj futbol sahasını bizlere tahsis eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e de buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Deniz kenti olan İskenderun’da plaj futbolunun hak ettiği yerde olmadığını ve gereken değerin gösterilmediğine de vurgu yapan Dik, karşılaşmaları izlemek ve takımlara destek olmak için tüm İskenderunluları zevkli ve çekişmeli geçecek karşılaşmalara davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here