Hatayspor Taraftarı Yine Endişeli!

0
55

hatayspor3Deviren; “Yarın Çok Geç Olabilir”

Hatayspor Taraftarlar Derneği yönetimi adına bir açıklama yapan Başkanvekili Mehmet Deviren, takımın maddi yönden desteklenmesi gerektiğine işaret etti. Kulüp Başkanı Jan Baram’ın yalnız bırakılmaması gerektiğine de değinen Deviren; “Yarın Çok Geç Olabilir!” uyarısında bulundu.

Bordo-Beyazlı ekibe bu hafta başlayacak yeni sezonda başarılar dileyerek açıklamasına başlayan Deviren; “Hatayspor Başkanı Jan Baram’ın bu transfer döneminde yaptığı 12 önemli futbolcu transferini takdirle karşılıyoruz. Üst düzey liglerden alınan tecrübeli futbolcuların Hatayspor’un başarısına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Ancak sadece Başkan ve birkaç yöneticinin gayretiyle Hatayspor hedefine ulaşamaz. Başarı için birlik ve dayanışma gereklidir” dedi.

Geç olmadan soruna el atılması gerektiğini de ifade eden Deviren; “Duyumlarımıza göre yeni sezon öncesi acilen 1,5 milyon liraya ihtiyaç vardır. Lisansların çıkması ve transferlerin resmen gerçekleşmesi için bu taze para bir araya gelerek bulunmalı ve ödemeler gerçekleşmelidir. Bütün yük Başkan Jan Baram ve yönetimin sırtına bırakılırsa, onlarda bu yükün altında ezilirler.

Lig öncesi Hatayspor, hedefine odaklanmak yerine geçen sezon olduğu gibi maddi sorunlarla boğuşursa maçlara konsantre olamaz. Çok geç olmadan bu soruna el atılmalı ve gecesini gündüzüne katan Hatayspor Başkanı Jan Baram yalnız bırakılmamalıdır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here