İskenderun Kaymakamından Zafer Bayramı Mesajı

0
81

kaymakam mesaj2Özyiğit; “Yüce Milletimiz 30 Ağustos’ta Muhteşem Bir Zafere İmza Atmıştır”

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyetimize hayat veren büyük zaferin 92’ nci yıldönümünü kutlamanın heyecan ve kıvancı içerisinde olduğumuzu vurgulayan Kaymakam Özyiğit; “Tüm tarihi boyunca bağımsız yaşamayı ülkü edinmiş Yüce Milletimiz, tarihinden aldığı onuru, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” sözleriyle perçinleyerek onun komutasındaki kahraman ordumuzla 30 Ağustos tarihinde muhteşem bir zafere imza atmıştır. Her türlü olumsuzluğa ve yokluğa rağmen kazanılan bu büyük zaferle, Yüce Milletimizin vatan sevgisi ve bağımsızlık ülküsü önünde hiçbir gücün duramayacağı tüm dünyaya ilan edilmiştir. Bizlerde kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.

Bu inançla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

3 Günlük Fotoğraf Sergisi

Öte yandan, Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan Muharebesinin 92’nci yıl dönümü nedeniyle, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığınca Prime Mall AVM’de 29-30-31 Ağustos 2014 tarihlerinde üç gün süreli “Büyük Zafer ve Atatürk Konulu Fotoğraf Sergisi” açılacağı belirtildi. Tüm İskenderun halkı sergiye davet edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here