Zabıta Ekipleri Trafiği Rahatlatmak İçin Çalışıyor

0
77

zabıta denetimi2İskenderun Belediyesine bağlığı Zabıta müdürlüğü personeli hunharlı bir şekilde çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Özellikle İskenderun’un ana caddelerinden olan Şehit Pamir ve Ulucami caddesi üzerinde trafiğin yoğun olduğu saatlerde her gün kontrollerini sıkı bir şekilde yaparak, trafiğin akışını sağlıyorlar.

Kentimizde yaşanan park sorunu araç sürücülerini çileden çıkarıyor. Sürücüler yeri geldiğinde park etmiş aracın yanına park ederek trafik akışını engelliyor. Bu durumu engellemek adına özellikle kentin en işlek caddeleri olan Şehit Pamir ve Ulucami Caddesi üzerinde her gün belirli periyotlarda uygulama yaptıklarını söyleyen Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu; “Emniyet Müdürlüğü ile birlikte trafiğin akışını engelleyenlere dur demek için çalışmalarımızı her gün belirli periyotlarda sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı özellikle kentimizin ana caddelerinde trafiğin en yoğun saatlerde daha sıkı yapıyoruz. Dolmuşların daha rahat çalışması ve trafiğin akışının sağlanması için çalışıyoruz” dedi.

zabıta denetimi3

Duygu Tacirlerine İtibar Etmeyin!

Zabıta ekiplerinin bunun yanında duygu tacirliği yapanlarla da mücadele ettiğinden söz eden Müdür Uçucu; “Zabıta sivil ekipleri bu konuda çok etkili olmaktadır. Sabah saat 09.00’da başlayıp, akşam saat 22.00’a kadar çalışmalarını sürdürüyor. Duygu sömürüsü yaparak para toplayanların her zaman için karşısında olacağız. Vatandaşlarımız da bu kişilere itibar etmesin ve para vermesinler. Yakalanan dilencilerin üzerinde yüklü paralar çıkmaktadır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here