İskenderun Eğitim Bir Sen Temsilciliğinde ‘Seçim’ Günü

0
352

eğitim bir-sen1Gülgen; “Ayrıştırmaya Değil Birleştirmeye Geliyoruz”

Memur-Sen’e bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası İskenderun Eğitim Bir Sen Temsilciliği yönetim kurulu ve temsilcisi seçiminin yapılacağı kongrenin adayı Abdurrahman Gülgen, yönetimini ve beraber çalışacağı arkadaşlarını belirledi.

İskenderun’da öğretmenlerin örgütlü bulundukları Eğitim Bir Sen sendikası bugün kongreye gidiyor. Kongrenin uzlaşmacı adayı olarak gösterilen Cemal Gürsel İlkokul Müdürü Abdurrahman Gülgen yönetime girecek isimlerle bir araya gelerek düzenlediği istişare toplantısında iddialı konuştu. İskenderun eğitim camiasının değerli yöneticilerinden olan Gülgen, eğitim alanında faaliyet gösteren Eğitim Bir Sen’in çıtasını daha yukarılara taşımak ve tüm üyelerinin haklarını eşit ve ayırımsız bir biçimde savunmak için bu göreve talip olduklarını belirterek; “Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz” dedi.

Eğitim Bir Sen’in İskenderun’da bugüne kadar hep aynı yönetim ve isimlerle yönetildiğinin altını çizen Gülgen, artık yeni yüzlerle yeni yönetim anlayışlarına ihtiyacın bir zorunluluk olduğunu söyledi. Kendi içinde birbiri ile mücadele eden, çatışan enerjisini boşa kullanan bir yapıdan ve yönetim anlayışından hızla uzaklaşılması gerektiğini kaydeden Gülgen, her bir üyesinin kurucu iradenin misyonunu ve ruhunu incitmeden, sorunlarına çözüm üreterek ve ortak amaçlara ulaşabilmek için yeni bir anlayışla haklarının mücadelesini vermesi gerektiğini söyledi.

Üyelerimizin Sorunu Kendi Sorunumuzdur!

Ekip ruhu içerisinde sürdürülebilir bir temsilcilik ve yönetim anlayışı ile sendikanın faaliyetlerini daha sağlıklı yapabilmesini sağlayacaklarını kaydeden Gülgen; “Sadece yönetim ve yönetimlere yakın duran kişilerin sorunlarıyla uğraşan değil, tüm üyelerimizin sorunlarını kendi sorunumuz bilerek, çözmek için bu göreve talip olduk.  Her üyemizin hakkını korumaya, sorunlarına çözüm üretmeye aynı samimiyetle kendimizi ortaya koymaya çalışacağımızdan hiçbir üyemizin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Abdurrahman Gülgen, yönetim listesini; Bekbele Fatih İlk/Ortaokulu Müdürü  Tahir Coşkun, Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü  Hüseyin Gündüz, Bekbele Gedik Saray İlkokul Müdürü Mehmet Tuğrul (Eski Şube Müdürü), Alparslan Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Deniz Ağca, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Öğretmeni Murat Kert, Milli Eğitim Personeli Mehmet Eryaşar, Kurtuluş İlkokulu Türkçe Öğretmeni Hasan Erdoğan, Yunus Emre Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Cihangir Kaya, Koca Tepe Ana Okulu Müdürü Hasan Akdoğan şeklinde açıkladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here