İkinci Bir İskele İstiyoruz!

0
176

arada bir3Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hafta sonu kentimize gelerek İskenderunlularla birlikte İskele’de iftar yemeği yiyecek olan Başbakan’dan ikinci bir iskelenin hayata geçirilmesi için yatırım söz almaya çaba gösterilmelidir.

Özlemini çektiğimiz iskele, geçtiğimiz yıl Haziran ayında tamamlanarak hizmete açılmış, 30 yıllık aradan sonra ‘hasret’ bitmiş, halkımız denize tekrar kavuşmuştu! 15 metre genişliğinde, 150 metre uzunluğunda 2250 metrekare alana sahip iskelenin yeniden hayat bulmasıyla birlikte İskenderun’un görüntüsü ve havası birden değişti.

Kentin ihtiyacı olan iskelenin yıllar öncesinden öncelikli yatırımlar arasında yer alması gerekirken, geçmişte görev alan yerel yöneticilerin ihmal etmesinin ardından bu hizmetin hayata geçirilmesi sevindiriciydi.

Şimdi İskenderunluların sesine de kulak vererek, tarihi ekonomisi ve doğal güzellikleriyle nam salan İskenderun’umuza ikinci bir iskelenin daha yapılmasını öneriyoruz. Hatta önermekten öteye giderek, hafta sonu kentimize gelerek İskenderunlularla birlikte İskele’de iftar yemeği yiyecek olan Başbakan Erdoğan’a konunun iletilip projenin hayata geçirilmesini talep ediyoruz.

arada bir2

Bilindiği üzere, Başbakan Erdoğan Pazar günü Anıt Alanında İskelenin önünde iftar programına katılacak ve halka hitaben bir de konuşma yapacak. Burada Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e büyük iş düşüyor. Vekil Karasayar ve Başkan Dingil, gelişen ve büyüyen kentimizde, “batı yönünde ikinci bir iskeleye” daha ihtiyaç duyulacağını belirterek, Başbakan’dan ikinci bir iskelenin hayata geçirilmesi için yatırım söz almaya çaba gösterilmelidir.

İskenderun’un bunu hak ettiğini düşünüyor, 57 yıl sonra İktidarla bulaşan İskenderun Belediyesinin, Başbakan Erdoğan’ın da oluruyla İskenderun halkına bir bayram hediye vermesini bekliyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here