Demir; “İlçe Başkanlığını Kabul Etmedim, Çünkü Milletvekilliğini Düşünüyorum”

0
122

halil demir2Milletvekilliği düşüncesi olduğu için İlçe Başkanlığını kabul etmediğini açıklayan Azganlık eski Belediye Başkanı Halil Demir, İskenderun İlçe başkanlığı hususunda genel merkeze olumlu görüş sunan herkese teşekkür etti.

Adı sık-sık Ak Parti İskenderun İlçe Başkanlığı için geçen Halil Demir, yayınladığı basın bildirisinde, milletvekilliği adaylığı düşüncesi olduğunu bu yüzden ilçe başkanlığını kabul etmediğini kamuoyuna duyurdu.

12 Temmuz’da 4 kişiyle birlikte ilçe başkanlığı ile ilgili Ak Parti Genel Merkezine çağrıldıklarını kaydeden Demir; “Burada Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu ve Koordinatör Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan ile istişarelerde bulunduk. Öncelikle şahsımla ilgili ilçe başkanlığı hususunda olumlu görüş sununa herkese teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

Genel merkezimizce teşkilat başkanlığına yeni atanacak ilçe başkanlarının önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde aday olamama prensip kararları bizlere belirtilmiştir. Şahsım da önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde adaylık düşüncemin olduğu açıklanmıştır. Partimizin üst düzey yöneticileri ile yaptığımız bu istişareler sonucunda Vedat Tosun beyefendi genel merkezimiz tarafından İskenderun Ak Parti İlçe Teşkilat başkanı olarak tayin edildi” dedi.

Demir, alınan bu kararların başta İskenderun’a, Hatay’a ve ülkemize hayırlı olması dileklerini de sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here