Başbakan Erdoğan İskenderunlularla İftar Yemeği Yiyecek

0
96

seyfi dingil16İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kurulduğu 2002 yılından itibaren ülkenin tüm sorunları üzerine büyük bir cesaret ve kararlılıkla giden Ak Parti’nin, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye, temel hak ve özgürlüklere kadar birçok reform gerçekleştirmiş olduğunu belirtti.

Başkan Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, milletimizin 10 Ağustos’ta oylarıyla Cumhurbaşkanı’nı seçeceğini belirterek, Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Pazar günü İskenderun’a gelerek, kent halkı ile iftar yemeği yiyeceğini söyledi. Dingil, açıklamasında şunları kaydetti:

“10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sadece 12. Cumhurbaşkanı seçilmeyecek, Cumhurbaşkanının milletimiz tarafından seçilmesi ile aynı zamanda Türkiye için yeni bir dönem açılacaktır.

Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı, genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 20 Temmuz Pazar günü saat 16.30’da Antakya’da İtfaiye meydanında Hataylı hemşerilerimiz ile buluşacaktır. Antakya’da gerçekleştirilecek mitingin ardından Cumhurbaşkanı adayımız İskenderun’a gelerek iftar programına katılacaktır.

Kimsesizlerin kimi, mazlumların hür sesi dünya lideri, Sayın Başbakanımızın Hatay’a gelişi çok büyük bir önem arz etmektedir. Bizler de Sayın Başbakanımızı karşılayarak üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz.

Milletin adamı, Başbakanımızın ilk turda halkımızın büyük bir teveccühü ile Cumhurbaşkanı seçileceğine yürekten inanıyoruz. Bütün Hataylı kardeşlerimizi 20 Temmuz Pazar günü Antakya’da yapılacak olan mitinge ve ardından Başbakanımızın teşrifleri ile İskenderun’da yapılacak olan iftara bekliyoruz. Tüm hemşerilerimizi bu tarihi ana şahitlik etmeye, milletin Cumhurbaşkanı adayını karşılamaya davet ediyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here