İkem’li Öğrenciler İngiltere Yaz Kampından Mutlu Döndüler

0
128

ikem koleji62Özel İkem Koleji, yabancı dil programları dahilinde gerçekleştirdiği ve İngilizce dil eğitimine büyük katkı sağlayan İngiltere Yaz Kampı’nı bu sene başarı ile tamamladı.

University of Chester kampusunda gerçekleşen 3 haftalık yaz kampı, GEO Global Eğitim Organizasyonu işbirliği ile başarı ile tamamlandı. Özel İkem Koleji Genel Müdürü Levent Yılmaz yaz kampı ile ilgili bir açıklama yaparak; “İkem Koleji olarak bu sene düzenlediğimiz Spelling Bee Event, İngilizce Kompozisyon Yarışması, ‘Küçük Amerika İkem Kış Kampı’ ve ‘İkem İngilizce Yaz Kampı’ ile dolu ve verimli geçen bir senenin ardından İngiltere’de düzenlenen Yaz Kampının başarılı olarak tamamlanması bize mutluluk verdi. 20 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen yurt dışı programına çocuklarını gönderen velilerin memnuniyetleri de bizim için çok anlamlı” dedi.

ikem koleji63

İngiltere’nin prestijli üniversitelerinden olan University of Chester’da gerçekleştirilen yaz okulunda Özel İkem Koleji İngilizce Öğretmeni Emrah Zambak rehberlik etti. Kampla ilgili bilgiler veren Zambak; “Yaş grubu ve dil seviyelerine göre ayrılmış sınıflarda haftada 20 ders dil eğitimi içeren bir programla dil pratiği yapan öğrenciler, öğleden sonra ve akşamları düzenlenen etkinliklerde diğer ülkelerden gelen öğrencilerle kaynaşarak eğlenceli zaman geçirdi. İkemli öğrenciler, derslerin dışında sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerle ve gezilerle eğitimi eğlence ile birleştirmenin keyfini yaşadılar.

Program süresince derslerden kalan vakitlerde verimli bir programa dahil olan öğrenciler, Chester’da Roman Tour ve Chester Katedrali, Blackpool, Convy Castle, Manchester ve Oldtrafford Stadyumu, Liverpool ve Beatles Müzesi, Alton Towers Eğlence Parkı, Londra’da Madame Tussauds ve London Eye gezileri ve bot gezisi ile İngiliz kültürü hakkında tecrübe sahibi olarak evlerine mutlu ve bilgili şekilde döndüler. İkem Koleji yeni akademik yılda yine uluslararası projelere ve kültürel programlara önem vermeye devam edecek” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here