İlçe Gençlik Merkezi Yeniden Hizmete Başladı!

0
85

gençlik hizmetleri4‘Gençlik Merkezi 1 Gün Açık Kaldı!’ Yönünde Yaptığımız Haber Ses Getirdi

Geçtiğimiz günlerde ‘İskenderun İlçe Gençlik Merkezi 1 Gün Açık Kaldı!’ yönünde yaptığımız haber ses getirdi ve altı ay kapalı kalan gençlik merkezi birçok kurs ile hizmet vermeye başladı. Gençlik Merkezinde şuanda İngilizce, Fransızca, Satranç, Gitar, Bağlama, Kara Kalem, Yağlı Boya, Basketbol, Türk Halk Müziği kursları veriliyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın 28 Şubat’ta açılışını yaptığı İskenderun İlçe Gençlik Merkezi, eksiklikleri ve tefrişatının giderilmesinin ardından hizmet verebilmesi için kapatıldı ve aradan geçen altı aylık gibi bir zaman zarfında tekrar açılmadı. Konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberin ardından harekete geçen ilgili makamlar, İlçe Gençlik Merkezini yeniden kentin hizmetine sundu.

gençlik hizmetleri5

Şuanda kursların son hızla devam ettiğini söyleyen İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “Her iki merkezimizde de devam eden kurslarımızda, üç ay boyunca gençlerimiz önemli kazanımlar elde etti. Şuan ki kurslarımızdan yaklaşık 150 gencimiz faydalanmaktadır. Bu sayıyı her geçen, gün daha da arttırmaya çalışıyoruz. Gençlik merkezimizin şu anda 892 erkek, 748 bayan olmak üzere toplam 1640 üyesi bulunmaktadır.

Ekim ayı itibariyle yeni kurslarımız açılacaktır. Bu kurslarımızın kayıtları Eylül ayının son on gününde alınacaktır. Şuanda devam eden kurslarımız ise İngilizce, Fransızca, Satranç, Gitar, Bağlama, Kara Kalem, Yağlı Boya, Basketbol, Türk Halk Müziği kurslarımızdır. Tüm gençlerimizi hizmetlerimizden ve gençlik merkezimizden yararlanmaya davet ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here