Herkes Yelkenci Olabilir!

0
355

yelkenciler2Yaz aylarında hafta için her gün antrenman yaptıklarını söyleyen İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal, yelken sporunun sadece elit insanlara özgü bir spor dalı olmadığının altını çizdi. Antrenör Durkal, her kesimden insanın rahatlıkla yapabileceği bu spor dalına katılmak isteyenlere çağrısını yineledi.

Her yaz olduğu gibi bu yazda sabah 09.00’da başlayıp akşam saat 18.00’e kadar süren antrenman programları olduğunu dile getiren Antrenör Durkal, antrenmanları izlemek isteyen vatandaşlara kulüp kapılarının açık olduğunu söyledi. Yelken sporu ile uğraşmak isteyenlere kurslarına katılma çağrısını da yineleyen Durkal; “Her yaz temel eğitim veriyoruz. Kulüp olarak ana amaç 7-10 yaş arası çocuklara ulaşıp onlara yeleken sporunu sevdirmektir. Bu sporu sadece maddi durumu iyi olan elit insanlar değil, herkes yapabilir. Yelkenci olabilmek için maddi durumun iyi olmasına gerek yok. Dışarıdan görüldüğü ve düşünüldüğü gibi zengin kesimin spor dalı da değildir. Hiç kimse malzemeler pahalı endişesi de taşımasın, çünkü malzemeleri kulüp karşılıyor.

Bu eğitimi almak isteyenler, sadece kurs ücreti ödemeleri halinde bu sporu gönül rahatlığı ile yapabilirler. Kısaca İskenderun Yelken Kulübü halkın kulübüdür. Belli bir zümreye hizmet vermiyor. Bu sporu yapmak isteyen herkese kapımız açıktır. Herkes gelip bu kurslarımızdan yararlanabilir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here