Hatayspor Fenerbahçe’den 2 Futbolcu Aldı!

0
352

hatayspor4Hatayspor, Fenerbahçe alt yapısında yetişen A-2 takımının iki önemli genç yeteneğini renklerine bağladı. Sağbek Erman ile orta saha futbolcusu Yiğit yeni sezonda Bordo-Beyazlı ekip için ter dökecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram; “Hatay Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Ali Ezelsoy’un Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bizzat görüşmesi neticesinde 1995 doğumlu iki futbolcu Hatayspor’a transfer edilmiştir. Sağbek Erman ile orta saha futbolcusu Yiğit’in transferi konusunda yardımcı olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a ve Hatay Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Ali Ezelsoy’a Hatayspor Kulübü adına teşekkür ederim” şeklinde görüşlerini açıkladı.

Baram’dan Taziye ve Geçmiş Olsun Mesajı

Başkan Baram ayrıca, eski kaptanlardan Hakan Özyay için başsağlığı, Hatayspor eski başkanlarından Mehmet Şaşmaz için de geçmiş olsun mesajları yayınladı. Baram mesajında şunları söyledi;

“Hatayspor’da 5 sezon başarıyla futbol oynayarak kaptanlık görevi de yapan Hakan Özyay’ın genç yaşta kalp krizi sonucu vefat etmesinin büyük üzüntüsünü yaşamaktayız. Şahsım ve Hatayspor yönetimi olarak uzun yıllar Bordo-Beyazlı formayı şerefle taşıyan Hakan Özyay kardeşimize yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve spor camiasına başsağlığı dilerim.

Ayrıca Hatayspor eski başkanlarından Mehmet Şaşmaz’ın rahatsızlanarak hastanede anjiyo olması dolayısıyla yönetim olarak ziyarette bulunduk. Mehmet Şaşmaz’a geçmiş olsun dileklerimizle hayırlı şifalar temenni ediyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here