Hayat Kurtarmak İçin Kan Verdiler

0
285

antakya kan bağışı1Zorkun Medya ve Dernekler Federasyonu’ndan Kan Bağışı…

Zorkun Medya ve Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu işbirliği ile kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Eski Hatay Arkeoloji Müzesi yanında kurulan Türk Kızılayı çadırında gerçekleştirilen etkinliğe Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun, Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Daşçıoğlu, Türk Kızılayı Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Hilal Ayas ve federasyona bağlı derneklerin üyeleri katıldı.

Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun ve  Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Daşçıoğlu, konuyla ilgili olarak yaptıkları ortak açıklamada, kan vermenin bir insanlık görevini olduğunu hatırlatarak; “Bir ünite kan ile üç hayat kurtarılıyor. Kan vermek hem hayat kurtarıyor, hem insanın kendi sağlığı açısından çok önemli.
antakya kan bağışı2

Zorkun Medya ve H.B Dernekler Federasyonu olarak böyle anlamlı bir etkinliğe imza attığımız için mutluyuz. Herkesi kan vermeye ve hayat kurtarmaya davet ediyoruz. Bu kan bağışı etkinliğimizde gönüllü kan veren üyelerimize, özveri ile çalışan Kızılay yetkililerine çok teşekkür ederiz” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Gazeteci Zorkun ve Başkan Daşçıoğlu etkinlikte kan bağışında öncü oldular ve ardından diğer dernek üyeleri de gönüllü olarak kan verdiler.

Dr. Leycan Eğriparmak gözetiminde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında yapılan tetkikler sonrasında kan vermesinde sakınca olmayanlar gönüllü olarak kan bağışında bulundular ve  bir hayat kurtarmak için anlamlı bir insanlık görevini yerine getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here