Bugün Maçımız Var!

0
315

spor haberleri6Spor Toto 3. Ligde, temsilcilerimiz bu hafta maçlarını Cumartesi günü (bugün) oynayacaklar. Körfez İskenderunspor ile Erzin Belediyespor deplasmanda puan mücadelesi yapacak, Payasspor ile Kırıkhanspor ise rakiplerini sahalarında ağırlayacak.

Sezon öncesi çalışmalarını Kızılcahamam’da tamamlayan Hatayspor, bu hafta başlayacak 2. Lig ilk hafta maçında karşılaşacağı Hacettepe maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordo-Beyazlılar ise bu sezon ilk maçını 6 Eylül Pazar günü (yarın) Ankara’da oynayacak. Temsilcimiz Hatayspor, Hacettepe deplasmanından 3 puan hedefliyor.

Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor ise bu haftayı Gölcükspor deplasmanında geçirecek. Geçen hafta sahasında 3 puanı birden yitiren Körfez ekibi, bu kaybını Gölcükspor karşısında telafi etmek istiyor. Hafta boyunca çalışmalarını galibiyet üzerine yapan Körfez İskenderunspor’da sakatlığı devam eden takım kaptanı Ercan Güneri’nin tedavisinin devam ettiği ve maç kadrosunda bulunmadığı kaydedildi.

Diğer temsilcilerimizden Payasspor, Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor’u, Kırıkhanspor ise Zonguldak Kömürspor’u sahalarında konuk edecek. Erzin Belediyespor ise Düzcespor deplasmanında puan arayacak. Haftanın programı şöyle olacak:

Gölcükspor-Körfez İskenderunspor

5 Eylül 2015 Cumartesi Saat 16.30

Gölcük Şehir Stadı

Atilla Karaoğlan, Enes Vahit Çavuş, Oğuzhan Şenler

Payasspor-Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor

5 Eylül 2015 Cumartesi Saat 15.30

Payas İlçe Stadı

Emre Türkmen, Hüseyin Otyakmaz, H. Mehmet Ekmekyermez

Düzcespor-Erzin Belediyespor

5 Eylül 2015 Cumartesi Saat 16.00

Düzce 18 Temmuz

Müjdat Duman, Çağlar Yıldız, Gökçen Seven

Kırıkhanspor-Zonguldak Kömürspor

5 Eylül 2015 Cumartesi Saat: 15.30

Kırıkhan İlçe

Gökmen Karataş, Tolga Dede, İbrahim Utku Erdoğan

Hacettepespor-Hatayspor

6 Eylül 2015 Saat: 20.00

Ankara 19 Mayıs

Burak Şeker, Abdullah Uğur Sarı, Cevher Ahen

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here