HATSU İlk Logosuna Kavuştu

0
812

hatsu açıklama5Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), 10 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleşen Hatay Büyükşehir Belediyesi olağanüstü meclis toplantısında meclise gündem dışı olarak teklif edilen HATSU Genel Müdürlüğü’ne ait logo çalışmasının onaylandığını duyurdu.

Genel Müdürlük, logo üzerinde kullanılan yaprak figürünün yöremizin simgelerinden biri olan Defne yaprağı olduğunu belirterek, bu yaprağın yaz kış yeşil kalmasından dolayı ölümsüzlüğü, doğayı ve insan yaşamının devamlılığını simgelediğini ve bu nedenle logoda Defne yaprağına yer verildiğini bildirdi.

Yaprağın uç kısmına ve aynı zamanda bir kalp izlenimi veren HATSU yazısının “U” harfi üzerine konumlandırılmış ve “U” harfinin içerisine dolmakta olan su damlasının HATSU’nun varoluş nedenlerinden biri olan su kaynaklarının geliştirilmesi, korunması ve yönetilmesi konusundaki sorumluluğunu simgelediğine dikkat çeken HATSU, “A” harfi içerisine konumlandırılmış olan ve doğanın rengi ile bütünleşmiş figürün ise HATSU’nun tüm görev ve sorumluluklarını doğadan güç alarak, doğaya zarar vermeden, bilim ve tekniğe dayalı olarak her gün bir adım daha geliştirmeye çalışacağını simgelediğini açıkladı.

Başkan Savaş’tan İkramiye Müjdesi

Öte yandan, Hatay Büyükşehir Belediyesi personeline ikramiye müjdesi geldi. Hatay Büyük Şehir Belediyesi ve Hatsu İşçi Personellerine 6772, Devlet İkramiyesi ve Toplu İş Sözleşmesinden doğan sosyal alacakları olan giyim yardımı ile birlikte hesaplarına aktarıldığı bildirildi. Bayram öncesi verilen ikramiye çalışanlar tarafından sevinçle karşılandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here