Hatoder’den Defne Kaymakamına Başsağlığı Ziyareti

0
199

defne kaymakamı1Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde babasını kaybeden Defne Kaymakamı Sayın Hakkı Uzun’u makamında ziyaret eden, Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, Genel Sekreter Esen Vural ve dernek üyesi Nilsel Karaçaylı Kaymakam Uzun’a başsağlığı dileklerinde bulundular.

Hatoder Genel Başkanı Kerimoğlu, ziyarette yaptığı konuşmasında “Geçtiğimiz ay içerisinde kaybetmiş olduğunuz merhum babanız Hadi Uzun’a başta şahsım, yönetim kurulum ve dernek üyelerim adına Allah’tan rahmet siz kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Bizlerin dünya ya gelmesinde, yetişmesinde büyük emekleri olan babalarımızı yaşadığımız zaman zarfı içerisinde unutmamız hiç de mümkün değildir. Biz evlatları için yerleri kesinlikle doldurulamayacak en büyük eksikliklerinin başında gelmektedir. Ebedi istirahatına uğurladığımız babalarımızın önemli olan arkalarından güzel anılmalarını sağlamak, dualarının eksik olmaması için her daim faydalı birer evlat olma özelliğimizi ortaya koymaktan çekinmemeliyiz. İçinde bulunduğumuz şu mübarek ramazan ayında ve diğer zamanlarda elimizden gelen hayır ve yardımlarımızı karınca kaderince eksik etmeyerek cümle ölmüşlerimize ve babalarımıza hayır duasının yollanmasına vesile olmak biz aile fertlerinin ve evlatların her zaman temel vazifesi olmalıdır” dedi.

Defne Kaymakamı Hakkı Uzun’da konuşmasında; “Ramazan ayı içerinde taziye ziyaretime gelerek acıma bir kez daha ortak olan siz değerli Hatoder yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ederim. Allah böyle acıları zamansız olarak hiç kimseye yaşatmasın, rahmetlik babam vefatından iki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış tedavi altına alınmıştı. Aslında çokta korkulacak kadar bir rahatsızlığının olmadığını söyleyen yetkililer iyileşeceğini söylemelerine rağmen maalesef acı ölüm haberini hastaneye kaldırıldığı ikinci günün sonunda öğrenmiş olduk.

Biz insanoğlu elbette ki misafir olarak geldiğimiz bu fani dünyadan bir gün elbette göç edeceğiz, önemli olan bu dünyadan göç ettikten sonra da iyi yönde hatırlanmaktır. Bu acı dolu günler içerinde siz değerli dernek yöneticilerimizin bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olmanız şahsımı oldukça mutlu etmiştir. Bu nazik taziye ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here