Bölgesel Amatör Lige Katılım Başvuruları Başladı

0
63

bal başvurusu2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) katılacak kulüplerin katılım başvuruları başladı. Geçen sezon BAL’da yer alan 85, ilk kez BAL’da yer alacak 69 ve 2013-2014 sezonunda Spor Toto 3. Lig’den düşen 9 takım olmak üzere toplam 163 takımın Bölgesel Amatör Lig’e katılma hakkı bulunuyor.

Bölgesel Amatör Lig statüsü ve gruplandırması, lige katılımı uygun bulunan takımlar belirlendikten sonra yapılacak ve ardından BAL takvimi açıklanacak.

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’e Katılım Genel Esasları ve katılma hakkı bulunan takımların listesi aşağıda belirtilmekte olup, bu esaslar doğrultusunda lige katılma hakkı bulunan kulüplerin belirtilen belgeleri hazırlayarak, en geç 21 Temmuz 2014 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü’ne (Ehlibeyt Mah. 6.Sok. No:3 Balgat-ANKARA) göndermeleri gerekiyor. İstenilen Belgeler şöyle:

1. Kulübün, Bölgesel Amatör Lig’e katılacağını belirten Yönetim Kurulu kararının bir sureti.

2. Katılım Formu. (EK:2)

3. Antrenman ve müsabakalarda fiilen kullanılacak soyunma odası ve hakem odasına sahip, nizami boyutlarda, doğal çim veya uygunluğu Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onaylanmış suni çim zeminli mülkiyeti kulübe ya da kulübün bağlı olduğu kuruma veya bir başka kuruma ait olup, bu sahanın kulübe tahsis edildiğine dair belge. Saha -Stat Kriterleri (EK:3)

4. 25.000 TL tutarındaki kati ve en az bir yıllık Banka Teminat Mektubu (Ek:4) veya 25.000 TL’nin nakit olarak yatırıldığına dair banka dekontu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here