HAGİAD’ın Yeni Başkanı MKÜ Rektörü Güder’i Ziyaret Etti

0
92

mkü-hagiad1Hatay Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zekiye Çankaya Fakıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanlığına kısa bir süre önce seçilen Fakıoğlu, ayağının tozuyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine Mustafa Kemal Üniversitesi’ni de dâhil etti.

Kurumlarla tanışma ve kaynaşma süreci içerisinde olduklarını belirten HAGİAD Başkanı Zekiye Çankaya Fakıoğlu, Mustafa Kemal Üniversitesi’nin bölgeye önemli katkılar yaptığını dile getirdi. Üniversite ile birlikte başta bölge ekonomisi olmak üzere birçok konuda işbirliği içerisinde çalışmak istediklerini belirten Fakıoğlu, bu konuda ne gerekiyorsa yapacaklarını vurguladı.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise, HAGİAD’ın başkanlığına seçilen Zekiye Çankaya Fakıoğlu’nun bir kadın olarak iş dünyasını temsil etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Güder, her zaman kurumlarla işbirliği içerisinde olduklarını belirterek HAGİAD’a da Hatay için yapmış olduğu çalışmalarında desteklerini esirgemeyeceğini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here