Hatayspor’da Transfer Harekâtı Başladı

0
255

hatayspor (16)Hatayspor yönetimi, iç transferi büyük ölçüde tamamlamasının ardından dış transferde de atağa geçti. Hatayspor’un sokağa atılacak tek kuruşu olmayacağı gerçeğinden yola çıkan yönetim, ince eleyip sık dokuduktan sonra anlaştığı futbolcularla anlaşma imzalamaya başladı.

Hatayspor, dış transferde ilk etapta Bursa Nilüferspor’un orta saha futbolcusu Samet Günhan ve Tarsus İdman Yurdu’nun stoperi Aydın Arslan’a imza attırarak renklerine bağladı. Her iki futbolcu ile 3’er yıllık sözleşme imzalandı.

Orta saha oyuncusu olan Samet, hedefleri büyük olan Hatayspor’u PTT 1.Ligine çıkaracaklarına inandıklarını kaydederken, Stoper Aydın ise herkesin desteğiyle Hatayspor’da mutlu bir sezon yaşayacağını düşündüğünü belirtti.

Alternatifli bir Hatayspor kadrosu oluşturmak steyen Bordo-Beyazlı ekibin yönetimi, bir kaleci, bir sağ açık ve bir santrafora da bugünlerde imza attırması bekleniyor.

Altyapı Profesyonellere Teslim

Öte yandan, Jan Baram başkanlığında toplanan Hatayspor Yönetim Kurulu, uzun yıllardır altyapıdan futbolcu yetişmediği gerçeğini göz önüne alarak, altyapıda profesyonel bir yapılanmaya gitti. Bu doğrultuda uzun yıllar profesyonel liglerde teknik direktörlük ve antrenörlük yapan isimler iş başına getirildi. UEFA-A lisanslı Mehmet Kakil’in altyapı koordinatörlüğünde, Hatayspor camiasının tanınmış isimleri Ayhan Kaya altyapı antrenörlüğüne, İlhami Çankır altyapı kaleci antrenörlüğüne getirildi. Ayrıca ilimizin tanınmış antrenörleri Emrullah Açıkgöz, Barış Harputluoğlu, Abdullah Bayraktar, Erkan Akkoç, Ali İhsan Kılıç, Sedat Kutnu, Şahap Çelik, Burak Aydın ve Onur Çankır altyapının farklı yaş kategorilerinde görevlendirildi. Futbol Okulu Sorumluluğuna ise Ali Tatlı getirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here