İstediğim İsimler Alınmadı, İstifa Ettim!

0
358

kırıkhanspor6Kırıkhanspor Eski Teknik Direktörü Alaattin Arslan, Takımdan Ayrılma Nedenini Açıkladı…

Koskoca adamların ‘Prensipte anlaşıldı, sonra yollar ayrıldı’ yönünde söylediği yalana güldüğünü söyleyen Kırıkhanspor eski Teknik Direktörü Alaattin Arslan, takımdan ayrılma nedenini açıkladı. Arslan; “Evet transfer konusunda 2 yıllık anlaştım ve paramı da peşin aldım. Fakat transfer konusunda birçok futbolcunun ismini vermeme rağmen bu futbolcular ile anlaşmadılar, hep oyaladılar ve başka hesaplar peşinde koştukları için bende istifa ettim” dedi.

Kırıkhanspor Eski Teknik Direktörü Alaattin Arslan Kırıkhansporlulara ve Kırıkhanlılara veda konuşması yaparak takımdan neden ayrıldığı konusuna da açıklık getirdi. Kırıkhan’da bulunduğu süre içerisinde kendisine maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür eden Alaattin Arslan; “Koskoca adamların koskoca yalanlarına gülüyorum. Yok, prensipte anlaşıldı sonra yollar ayrıldı. Baştan sona yalan. 21 Haziran’da noterde yönetimin isteği doğrultusunda 2 yıllığa imza attım. Peşin para da aldım. 29 Haziran’dan beri Kırıkhan’dayım. Birçok futbolcu ismi vermeme rağmen anlaşmadılar, hep oyaladılar, başka hesaplar peşinde koştular. 10 Temmuz’da yolları ayırdık. Hala sözleşmem duruyor. Tek taraflı feshedin dedim ama utanmadan imzaladığım sözleşmeyi inkâr ettiler. Noterden tasdikli imza beyannamesinin örneğini alarak avukatıma verdim. Bundan sonra hukuk önünde hesaplaşacağız.

İnsanlar yollarını ayırabilir ama adam gibi olmalıdır. Unutmayın beyler ölüm de var. Allah huzurunda hesap vermekte var. Yanınızda ne fabrikalarınızı ne de lüks arabalarınızı götürebileceksiniz. Sadece günahlarınızla ve sevaplarınızla oraya gideceksiniz. Hele birde Yüce Rabbim kul hakkıyla gelmeyin diyorsa vay halimize. Bu açıklamaları arkamdan yalan yanlış yazılanları okuduğum için yazmak zorunda hissettim. Dostlar bugünlerde belli olurmuş, doğruları savunurmuş derler ama göremedim. Bu mübarek Ramazan günlerinde yüce Rabbim insanları hidayete erdirsin” dedi.

Kırıkhanspor eski yönetimine ve Kırıkhanspor camiasına teşekkür de eden Arslan, altyapıya mutlak surette önem verilmesi gerektiğine işaret ederek; “En az 6 Kırıkhanlı futbolcunun takımda olduğu zaman Kırıkhanspor doğruları yapıyor demektir. Kırıkhanspor kendi memleket çocuklarına değer vermediği sürece sonuç ne olursa olsun benim için başarılı olamaz. Altyapıdaki çocuklarımız için saha ve tesis muhakkak yapılmalı. Günü kurtarmaya çalıştığınız sürece geleceğinizi mahvettiğinizi inşallah en kısa zamanda anlarsınız.

Bana eski yönetimin hocasısın diye yol verenlere son sözlerim şudur; Ben yönetimlerin değil her zaman Kırıkhanspor’un hocası olarak görev yaptım. Sizlere 14 tane adam gibi adam bıraktım. Yeni sezonda Kırıkhanspor camiasına ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. Geçen sene Kırıkhanspor’un başarısı için birlikte mücadele verdiğimiz beni maddi ve manevi olarak yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here