Hatayspor’da Gözler Bugsaşspor Maçına Çevrildi

0
191

hatayspor27Hatayspor’un haftalık basın toplantısında, takımın iyi yolda olduğu vurgulanarak şampiyonluk mücadelesinin sonuna kadar devam edeceği açıklandı. Bu hafta yapılan toplantıya, Hatayspor yönetim kurulu üyeleri Aydın Toksöz, Murat Ömeroğlu, Mithat Baklacı, antrenörler Çağdaş Çavuş, İlhan Palut ile futbolcular Halil Karataş ve İbrahim Taylan Uzunoğlu katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan yönetici Aydın Toksöz, Bandırmaspor maçında güzel bir futbol izlediklerini belirterek; “Seyirci ve futbolcu bütünleşmesi sonucu diğer maçlarda görmediğimiz güzellikleri bu maçta gördük. Geride kalan diğer maçlarda bunun devam etmesini bekliyoruz. Bandırma maçında galibiyeti hak ettik ama olmadı” dedi.

İkinci Devreye Avantajlı Girmek İstiyoruz

Daha sonra söz alan Hatayspor antrenörlerinden Çağdaş Çavuş ise daha iyi yerlere gelmeyi hedeflediklerini belirterek; “Bir bütünlük sağlandığı zaman başarı geliyor. Taraftar takımı desteklediği zaman seyir zevki artıyor. Daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Bandırmaspor iyi bir ekip, grubumuzda lider durumda. Maça galibiyet amacıyla başladık, kötü zamanlarda yediğimiz gollerle ilk yarıda amacımıza ulaşamadık. İkinci yarı daha farklı oldu, ilk devrede yaptığımız hataları yapmadık. Duran toplardan golleri bulduk, son dakikalarda üç net gol pozisyonu kaçırdık. Kaybedilmiş puanlardan ziyade kazanılmış bir puan var” diye konuştu.

Bu hafta Bugsaşspor ile karşılaşılacağını da belirten Çavuş; “Bu maçı kazanarak devreye daha avantajlı girmek istiyoruz. İkinci devreye daha organize bir şekilde girmeyi, eksikliklerimizi gidererek aradaki puan farkını kapatıp şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bugsaşspor maçında cezalı oyuncumuz yok, Halil Zeybek sakatlığı dolayısıyla maçta yer alamayacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here