Körfez İskenderunspor’da Fethiyespor Hazırlıkları!

0
86

körfez iskenderunspor32Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu Fethiye deplasmanında oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni Teknik Direktör Ramazan Silin ile birlikte 2 gündür Fethiye maçına hazırlanan Turuncu-Mavili futbolcular, bu maçtan galibiyetle çıkarak yeni hocalarına galibiyet hediye etmek istiyorlar.

Dünü çift idmanla geçiren Körfez İskenderunspor, Fethiye hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanla tamamlayacak ve Cumartesi günü de Fethiye’ye hareket edecek. Pazar günü saat 13.30’da Fethiye İlçe Stadında oynanacak olan Fethiyespor-Körfez İskenderunspor maçını Serkan Ergün, Cüneyt Taner ve Mustafa Çevik hakem üçlüsü yönetecek.

Ligin dibinden kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesine tanık olacak maç için değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ramazan Silin; “Takımın kalitesi orada! Amacımız Fethiye deplasmanından puan veya puanlarla dönmek. İlk yarının son maçlarında en iyi sonuçları almak hedefi ile çalışmalarımıza başladık. Umarım her şey istediğimiz gibi olur” dedi.

Bölgeye ve futbolcularına yabancı olmadığının da altını çizen Silin; “Taraftarlarımızla, basınla ve kentin ileri gelenleri ile bir olup inşallah el birliğiyle korkulu rüya görmeden tehlikeli bölgeden uzaklaşacağız. Peş peşe alacağımız galibiyetlerle play-off şansını dahi yakalayabiliriz. İkinci yarıda çok farklı ve başarılı bir takım oluşturmanın gayretinde olacağız” diye konuştu.

Bu önemli maç öncesi Fethiyespor topladığı 16 puanla 16’cı sırada yer alıyor. 15 puanlı Körfez İskenderunspor ise Fethiye’nin bir altında 17. sırada bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here