Payas Belediyespor Yeni Kadrosuyla Taraftarın Karşısına Çıktı

0
54

payas belediyespor4Yeni sezon çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Payas Belediyespor 1975 futbol takımı, kendi evinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Meskispor ile sahasında bir hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçında umut verici bir performans ortaya koyan Payas ekibi karılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Payas Şehir Stadında Meskispor ile karşılaşan Spor Toto 3. Lig takımlarımızdan Payas Belediyespor 1975, karşılaşmadan golsüz ayrıldı. Payas Belediyepor, bu hazırlık maçında rakibine oranla daha üstün bir futbol ortaya koydu. Takıma kazandırılan 17 futbolcu ile yeni bir kadro oluşturan Payas Belediyespor 1975, kurduğu genç kadrosuyla yeni sezon için taraftarlardan güven aldı.

Kalabalık bir taraftar topluluğunun izlediği hazırlık maçı öncesinde Payas Belediyespor 1975 futbol takımının başarılı olması adına kurban kesildi. Kamp çalışmalarını tamamlayarak lig başlayana kadar çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek olan Payas temsilcisi, bu sezon 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here