Halk Sağlığı Konusunda Taviz Yok

0
81

bld-zabıta etkinliği2İskenderun Belediyesine bağlı zabıta ekipleri şehrin farklı yerlerinde Suriye ekmeği satanlara yönelik operasyon başlattı. Sabah saatlerinden itibaren Barbaros, Cumhuriyet, Pirireis mahallerinde uygulamaya yapan İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri araç ile seyyar olarak Suriye ekmeği satanları yakalayarak ekmeklere el koydu.

Sağlıksız koşullarda gıda maddesi satışı yapanlar hakkında gerekli işlemler yapılarak el konulan ekmekler Zabıta Karakoluna götürüldü. Burada Gıda Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede ekmeklerin sağlıksız ve tüketimden uzak olması gerektiği tespit edildi. Halk sağlığı ile ilgili konularda asla taviz vermeyeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Kimsenin halkımızın sağlığı ile oynamasına izin veremeyiz” dedi.

Konu ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Önce sağlık diyerek sağlıklı şehir ve sağlıklı nesil hedefimize ulaşmak için halk sağlığını çok önemsiyoruz. Hedefimize ulaşmak için vatandaşlarımızın her daim hizmetindeyiz. Belediye olarak bu çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın gıda konusunda sağlıklı tüketim yapmaları için zabıta ekiplerimiz denetimlerini arttıracak. Bu konuda yapılan tüm ihbarları Zabıtamız anında değerlendiriyor” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here