CHP Belen’den Şehit Yakınlarına Ziyaret

0
78

chp belen2Başkan Yüksel; “Yüreğimizi Yakanlar, Bunun Hesabını Vereceksiniz”

Fevzi Yüksel başkanlığındaki CHP Belen İlçe Teşkilatı, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Dernek Başkanı Fevzi Mercanoğlu’nun ailesini evinde ziyaret etti.

İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Dernek  Başkanı ve aynı zamanda şehit babası Fevzi Mercanoğlu’nun ailesini ziyaret eden CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Hakkâri’den gelen şehit haberleri sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden ver yansın etti. Başkan Yüksel sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada; “Yüreğimiz yanıyor. Vatan ihanetler uğruna, çıkarlar uğruna elimizden gidiyor. Buna sebep olanlar, çanak tutanlar ve yeterince ses çıkarmayanlar bu işin sorumlusudurlar. Açılım ve çözüm süreci adı altında teröre hizmet edilmiş, teröristlerin palazlanmasına göz yumulmuş, güvenlik güçlerinin eli kolu bağlanmış ve kışlasına mahkûm edilmiştir.

Bunun sonucu olarak gencecik vatan evlatlarını şehit verdik ve vermeye devam ediyoruz. Akşam saatlerinde Hakkâri’den gelen şehit haberleri ile bir kez daha yüreklerimiz yandı. Ne söylenir. Ne söylemeli. Bu acı yaşanırken bile oyu düşünen ve milletvekili sayısı hesabı yapanlara ne denir. Bu ihanet şebekesine ne söylemeli. Er ya da geç bunun hesabı sorulmalı ve sorulacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yüreğimizi yakanlar bunun hesabını vereceksiniz” ifadelerini kullandı.

Seçimlerin yenilenme tarihi kesinleştikten sonra takipçilerine sosyal medya üzerinden seçim çağrısı yapan İlçe Başkanı Yüksel seçime hazır olduklarını dile getirerek 1 Kasım’da gereken dersi vereceklerini yineledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here