Erzin’de Bisiklet Spor Kulübü Derneği Kuruldu

0
352

bisiklet kulübü1Erzin ilçesinde, bölgede bir ilke imza atılarak “Bisiklet Spor Kulübü Derneği” kuruldu. Erzin Bisiklet Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çevik, bisiklet sporunu Erzinlilere sevdireceklerini, her yaştan bireylerin sağlı yaşam ve çevreye duyarlılık adına faaliyetler yapacaklarını kaydetti.

Erzin’de bisiklet sever 7 kişi bir araya gelerek Erzin Bisiklet Spor Kulübü Derneğini kurdu. Erzin Bisiklet Spor Kulübü Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Adem Çevik, derneğin amacının, bisiklet sporunu Erzin’e sevdirerek, her yaştan bireylerin sağlı yaşam adına ve çevreye duyarlılığını arttırmak olduğunu ifade etti. Başkan Çevik; “Şehrimizin kültürüne katkı sunan, gürültüsüz ortam, sağlıklı bir yaşam arzu eden, bisiklet sevdalısı tüm insanları bu oluşum içinde görmek isliyoruz” diyerek tün bisiklet severlere çağrıda bulundu.

Adem Çevik’in Yönetim Kurulu Başkanlığındaki Erzin Bisiklet Spor Kulübü Derneği’nin kurucuları ise şu isimlerden oluştu: 1-Adem ÇEVİK, 2-Çağatay VURAL, 3-İsmail Sadun BÖLÜKBAŞI, 4-Kadir KÜRTÜL, 5-Fatin DİKER, 6-Mahmut Fatih AKATILGAN, 7-Remzi KARAKAYALI.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here