Erzin Belediyespor Tek Golle ‘Yola Devam’ Dedi

0
62

erzin bldspor1Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmaları dün gerçekleştirildi. Türkiye Kupasında yer alan 3. Lig takımlarımızdan Erzin Belediyespor, rakibi Osmaniyespor’u ilk yarıda attığı tek golle 1-0 yenmesini bildi ve kupada yoluna devam dedi.

Kupa mesaisinde, rakibi Osmaniyespor’u Reyhanlı stadında ağırlayan Erzin Belediyespor, karşılaşmaya hızlı ve etkili başladı. Karşılaşmanın 17. dakikasında Ramazan Öztürk ile aradığı golü bulan Erzin Belediyespor, rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 31. dakikasında Osmaniyespor’dan Ahmet Çetinkaya’nın kırmızı kart ile oyun dışı kalmasının ardından eksik kalan rakibi karşısında daha etkili futbol ortaya koyan Erzin Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0’lık skor üstünlüğü ile kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına skor üstünlüğü ile başlayan Erzin temsilcisi, önce defans güvenliğini sağlarken, yakaladığı ani ataklarla da rakip kalede tehlike yarattı. Karşılaşmanın 61. dakikasında ise yine Osmaniyespor’dan bu kez Sinan Kalaycı, ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı ve karşılaşmanın geri kalan dakikalarından takımını sahada 9 kişi bırakmış oldu.

Mücadelede başka gol olmayınca Erzin Belediyespor’un ilk yarıda attığı golle rakibini 1-0 yendi ve kupa yoluna devam etmeye hak kazandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here