Kupada Hatay Derbisi Kırıkhan’ın!

0
138

payas belediyespor2Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler: Hüseyin savcı** ,Bekir can Tahiroğlu **,Mustafa akkuş**

Payas Belediye Spor 1975: Ali* Başaran** Cuma Ali* Safa** (Dk. 68 Onur**) Yakup* Yunus* Ethem* Resul* Furkan** Utku** (Dk.55 Uğur*) Burçağ*

Kırıkhanspor: Ömer** Abdurrahman** Sercan** (Dk. 78 Mehmet Yılmaz*) Tuğrul*** Nevzat** İzzet*** Gökhan*** Yaşar*** Erhan** Oğuz*** Volkan****

Goller: Dk. 44 Yaşar (Pen), 90+4 Volkan (Kırıkhanspor), Dk.11 Furkan (Payas Belediyespor 1975)

Sarı Kartlar: Ali Üç kulak, Başaran, Ethem Utku (Payas Belediyespor 1975), Ömer, Abdurrahman, İzzet (Kırıkhanspor)

Türkiye Kupası elemeleri 1. Turda Payas İlçe stadı Hatay derbisine sahne oldu. Kupa müsabakasında Kırıkhanspor, Payas Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek bir üst tura çıktı. Misafir ekip Kırıkhanspor’un gollerini 44. dakikada penaltıdan Yaşar, 90+4 dakikada Volkan kaydederken, Payas Belediyespor’un tek golünü 11. dakikada Furkan attı.

payas belediyespor3

Türkiye Kupası kurasında birbirleri ile eşleşen Payas Belediyespor 1975 ile Kırıkhanspor maçında her iki takım maça kontrollü başladı. Karşılaşmanın 11. dakikasında ev sahibi Payas Belediyespor 1975, Furak Aydın ile 1-0 öne geçti. Golden sonra oyun biraz sertleşti sarı kartlar havada uçuştu.

İlk yarının son dakikalarına gelindiğinde herkes ev sahibi Payas Belediyespor’un devreyi 1-0 önde kapatacağını beklerken, 44. dakikada kazanılan bir penaltı atışında topun başına geçen Kırkhanspor’lu Yaşar Kayo, atışı gole çevirmesini bildi ve ilk yarının skorunu belirledi: 1-1.

İkinci yarıda da karşılıklı ataklar vardı. Ancak gol mücadelenin sı-on dakikasında geldi. 90+4. dakikada sahneye çıkan Volkan Kırıkhan ekibini bir üst tura taşıdı: 1-2.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here