“Erdoğan ve Demirtaş, Aynı Amaca Hizmet Ediyor”

0
94

coşkun çelenk1Demokrat Parti Hatay Teşkilatlandırma Sorumlusu Coşkun Çelenk; “Erdoğan ve Demirtaş, Aynı Amaca Hizmet Ediyor”

Demokrat Parti Hatay Teşkilatlandırma Sorumlusu Coşkun Çelenk, cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında konuştu. Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Türkiye’nin adayı olduğunu belirten Çelenk, diğer iki aday Tayyip Erdoğan ve Selahattin Demirtaş’ın aynı amaca hizmet ettiklerini iddia etti.

Yaptığı yazılı açıklamada “Bana arkadaşını söyle…” atasözüyle bazı hatırlatmalar yaparak seçmene uyarılarda bulunan Çelenk, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ilk kez 9 siyasi oluşumu bir araya getirmek becerisine sahip bir aday olduğuna vurgu yaptı.

Çelenk açıklamasında; “Allah, yanında olanın yar ve yardımcısıdır. Adam arkadaşına birisini tanımadığını sormuş, arkadaşı da ‘hayır tanımam ama arkadaşlarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim’ demiş.

Üç Cumhurbaşkanı adayımız var, ilk iki kişi devlet ve makam olanaklarını kullanarak bu yarışta kendilerine imkân sağlamaktalar, bu ikili yani Sayın Erdoğan ve Demirtaş bizlerce malum! Erdoğan PKK, IŞİD, El Kaide, El Nusra, Müslüman Kardeşler, İsrail gibi Terör Örgütlerinin dostu ve hamisi! Bu örgütlerin katliamına her türlü yardım ve yataklığı yaptığı devletin resmi belgeleri ile belgelenmiş. Düşüncesinde padişahlık benzeri başkanlık rejimi olan Cumhuriyet karşıtı bir şahıs! Diğeri ise PKK kamplarında, onların üniformaları ile eğitim görmüş eski bir PKK’lı! Bugün ise PKK’nın TBMM’nde Milletvekili! Bu ikiliyi tanımanız için arkadaşlarını biliyor olmanız yeterli.

Gelelim üçüncü adayımıza! En yakın arkadaşı kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim. Gördüğü eğitim dallarından birisi dinimiz, diğer arkadaşları diplomat ve bilim adamları… İnsanlara yaklaşım şekli,  diğer iki adaydan çok farklı! Önce saydığım iki aday hakaret, iftira ve yalanlar ile yarışı sürdürürken, üçüncü adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu Bey sahip olduğu çatının altında dokuz siyasi partiyi Türkiye siyasi hayatında ilk defa bir araya getirme becerisini gösterebilen ve rakiplerinin bayramını kutlamayı ihmal etmeyen sevecen bir kişilik sahibi.

Kullanacağınız Oylar Çocuklarınızın Geleceğidir

Onun için diyorum ki şimdi bizler Adalet Partisi, Anavatan Partisi, Demokratik Partililer olarak yukarıdaki adamın arkadaşına sorduğu soruyu sizlere bu üç aday için sorsam ne cevap verirsiniz?

İyisi mi siz bana cevap vermeyin, cevabınızı 10 Ağustos’ta vicdanınızın sesi ile sandıkta verin. Benim sadece bir tavsiyem olabilir, kullanacağınız oy bizleri ya terörün yuvalandığı, Padişah esareti ile zulmün devamına ya da bir âlimin idare ettiği hür ve bağımsız Cumhuriyet idaresinde yaşam mutluluğuna götürecektir. Takdir sizin kullanacağınız oylar çocuklarınızın geleceğidir” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here