VIP İş Kadınları Derneğinden Protokol Ziyaretleri

0
248

vip iş kadınları2Kentimizde yeni kurulan VIP İş Kadınları Derneği yöneticileri, dün İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit akabinde de İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. İlk ziyaretlerini Kaymakamı Özyiğit’e yapan Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, dernek olarak gerçekleştirmeyi hedefleri projeler hakkında bilgiler verdiler.

Kadınların sesi olmak ve yardımlaşma bilincini artırmak adına bu yola çıktıklarını ifade eden VIP İş Kadınları Derneği, dün protokol ziyareti gerçekleştirdiler. Dernek Başkanı Aylin Çiftçi başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretlerin ilk durağı Kaymakam Hasan Özyiğit oldu.

vip iş kadınları3

Yönetim kurulu üyelerini tanıtan ve derneğin amaçları hakkında bilgi veren Başkan Çiftçi’ye çok ulvi ve toplumsal bütünlüğü hedef almış bir görev üstlendiklerini söyleyen Kaymakam Özyiğit; “Sosyal ve kültürel alanda olmanız güzel. İş kadını olmanızdan ötürü bireysel alanda da deneyimiz var. İnşallah en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız” dedi.

vip iş kadınları4

Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret eden VIP İş Kadınları Derneği, toplumda yardımlaşma bilincini yaymak amacında olduklarını söylediler. Dernek olarak yapılacak çalışmalarda belediyenin de desteğine ihtiyaçları olacağını dile getiren Dernek Basın Sözcüsü Gülin Örer; “Sosyal çevremizle toplum için neler yapabiliriz, kanayan yarayı nasıl kapatabilirizin çalışmasını yapacağız. Derneğimizin de ismi çok iddialı! Bu bilinçle çalışacağız” diye konuştu.

vip iş kadınları5

Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İşinizi gücünüzü bırakıp bu işlerle uğraşmak gerçekten kolay değil. Bayan olarak işiniz çok zor. Belediye olarak teknik destek vermeye hazırız. Toplum için yapılacak her çalışmanızda sizlere yardımcı oluruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here