CHP’li Gençlerden Culha’ya Ziyaret

0
124

chp gençlik2CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen ve yönetimi önceki gün Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret edip, görevinde başarılar dilediler. Gezi olaylarında hayatlarını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan ve Abdullah Cömert’in isimlerinin Arsuz’da yaşatılmasından dolayı da Belediye Başkanı Culha’ya plaket takdim edildi.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Karaağaç, Gözcüler ve Nardüzü’ndeki spor tesislerinin isimlerinin Gezi Şehitlerine verilmesinden dolayı gurur duyduklarını dile getiren CHP Gençlik Kolları Başkanı Yeşilmen; “Gezi Şehitlerimizin adlarının gençlerin oynayıp büyüdüğü spor komplekslerine verilmesinden dolayı gurur duyduk. Gezi şehitlerini unutmadığınızdan dolayı göstermiş olduğunuz ilgi ve önemden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Umarız ki böyle sancılı olaylar ülkemizde bir daha tekrarlanmaz ve genç fidanlar yitirilmez. Göreve geldiğiniz günden beri hızlı ve başarılı bir takvim ile çalışmalarınıza hız kesmeden devam ettiğinizi görmemek elde değildir. Sayın Nazım Başkanım başarılarınız ve çalışmalarınızın devamını dileriz” diyerek, plaket takdim etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, her zaman gençlerin yanında olduğunu vurgulayan Arsuz Belediye Başkanı Culha; “Gençler geleceğimiz için büyük önem arz etmektedir. CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen’e ve yönetimine nezaket ziyaretleri, iyi niyet temennileri ve plaket takdimi için teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here