Belediyenin İftarları Yoğun İlgi Görüyor

0
73

bld-iftar15İskenderun Belediyesi’nin farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofraları, halktan ilgi görüyor. İskenderun Belediyesi’nin Ramazan ayı münasebetiyle Sarıseki’nin ardından, Azganlık Mahallesi’nde düzenlediği iftar sofrasında yüzlerce kişi orucunu açtı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil de, kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın da katıldığı iftar sofrasında, halkın Ramazanını tebrik eden Başkan Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu. Ramazan’ın, kardeşlik, hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı, bolluk, bereket ayı olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, halkla aynı sofrada buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

bld-iftar16

Başkan Dingil; “Bolluk, bereket ayı olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan’da, halkımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. İftar Sofralarına yoğun ilgi gösterilmesi bizleri sevindiriyor. Kardeşlik ikliminde aynı sofrada buluşuluyor, ekmek ve aş paylaşılıyor. Bundan daha güzel ne olabilir” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi, iftar yemeğinin ardındansa vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here